PRIJAVI SE ZA POLAGANJE MAJSTORSKOG ISPITA!

Majstorski ispit najviši je stupanj obrazovanja u obrtničkim zanimanjima kojim se stječe strukovna kvalifikacija i titula majstora. Polaganjem majstorskog ispita stječete V. razinu obrazovanja prema Hrvatskom kvalifikacijskom okviru koja je povezan s istom razinom obrazovanja u Europskom kvalifikacijskom okviru te omogućuje konkurentnost i mobilnost na europskom tržištu rada.

Majstorski ispit uvjet za otvaranje obrta ili vođenje poslovanja u određenim obrtničkim zanimanjima, a omogućuje izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja u obrtničkim zanimanjima/strukovnim kvalifikacijama za učenike koji se školuju za ta zanimanja.

Majstorska diploma upisuje se u radnu knjižicu.

Prijave se zaprimaju do 25.09.2020. godine za ispitni rok koji će se održati od 09.11.2020. do 18.12.2020. godine. Ispiti se prijavljuju u Uredu za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49/II, 10 000 Zagreb i putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pripreme za polaganje majstorskog ispita provodi i organzira:

Obrtničko učilište, Ilica 49/I, Zagreb

Telefon: 01 48 26 012

e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Literatura za polaganje ispita: ispitna literatura iz struke i literaturu iz područja prava, gospodarstva i radne pedagogije možete kupiti u Obrtničkoj komori Zagreb, Ilica 49/II, Zagreb

Temeljem programa poticaja moguća je refundacija troškova polaganja i priprema za polaganje majstorskog ispita do 80%.

Više informacije možete pronaći na http://www.okz.hr/srednjo%C5%A1kolsko-obrazovanje-za-obrtni%C4%8Dka-zanimanja/majstorski-ispiti/prijave-za-polaganje-ispita-u.

 

Iznajmljujemo 2 poslovna prostora u zgradi Doma obrtnika, Kurilovečka 5, Velika Gorica
Iznajmljivanje poslovnog prostora
-Prizemlje 150 m2 + 50 m2 -Prvi kat 30 m2 ....................... Informacije na: 01/6222 110

Please publish modules in offcanvas position.