DAN OTVORENIH VRATA EUROPSKOG TRŽIŠTA ZA PODUZETNIKE 09.09.2019.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta nastavlja s informiranjem poduzetnika i građana kroz Dane otvorenih vrata EU tržišta za poduzetnike.

Dani otvorenih vrata započinju 09. rujna 2019. godine u vremenu od 10 do 14 sati. Aktivnosti se planiraju redovito održavati svakog 9. dana u mjesecu (ili prvog radnog dana u narednom tjednu) u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78, u vremenu od 10 do 14 sati.

Službenici Ministarstva bit će poduzetnicima na raspolaganju za razgovor i informiranje o: konkretnim preprekama na koje poduzetnici i izvoznici nailaze prilikom prekograničnog poslovanja na europskom tržištu i već uklonjenim preprekama. Tijekom susreta poduzetnici će navedene informacije moći dostaviti putem ankete.

Svoj dolazak poduzetnici mogu prijaviti do petka 6.rujna 2019. godine do 12:00 na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz dostavu imena sudionika i naziva poslovnih subjekata.

Please publish modules in offcanvas position.