11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika na 11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020. godine Sajam će se održati u terminu od 24.-27. ožujka 2020. godine.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Gračanica-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma GRAPOS EXPO, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

 

 

Preuzmite :

 

Informacije

Prijava izlaganja

Prijava izlaganja za poduzetnike koji nisu članovi HOK-e

Privola za obradu osobnih podataka

Please publish modules in offcanvas position.