Metalci i
plastičari
Drvne struke, tiskari i
prerada papira
Frizeri, kozmetičari i
pedikeri
Krojači, tradicijski
obrti i suveniri
Autostruke
Elektroničari i
elektrotehničari
Intelektualne usluge i
uslužne djelatnosti
Ugostitelji
Trgovci, pekari
i mesari
Prijevoznici
Građevinari

gastro



Home  |  Uprava   |   Obrtništvo   |   Novosti   |   Promidžba   |   Sajmovi 

Kontakt   
 
 
10.11.2015. 14:12
PROMOCIJA HRVATSKOG OBRTNIŠTVA - CD POSLOVNE INFORMACIJE 2016.

Hrvatska obrtnička komora na svojoj stranici ima objavljenu bazu obrtnika na temelju koje se svake godine izdaje CD Poslovne informacije. Bazu obrtnika ažuriraju sami obrtnici.

CD Poslovne informacije 2016. je promotivni medij Hrvatskog obrtništva koji se kao takav distribuira na svim uglednim međunarodnim i domaćim sajmovima, te je značajan za otvaranje i proširenje poslovnih odnosa na domaćem i inozemnim tržištima.


Za ulazak u bazu obrtnika potrebni su vam korisničko ime i lozinka.

Obrti otvoreni do 6. mjeseca 2004.godine korisničko ime i lozinku mogu podići u Udruženju, a ostali dobivaju korisničko ime i lozinku nakon što ispune obrazac za upis.

Obrazac za upis možete preuzeti na http://com.hok.hr/help/ kao i upute o ažuriranju.



Nakon što ispunite i ovjerite obrazac pečatom i potpisom šaljete ga na: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49, 10000 Zagreb, Hrvatska obrtnička komora dostavlja Vam korisničko ime i lozinku.



Baza obrtništva je besplatna promocija obrtništva za obrtnike koji podmiruju komorski doprinos.



Eventualna pitanja uputite na cehovi@hok.hr, fax 01 4846 610, tel. 4806 626 i 4806 632 ili na Udruženje obrtnika Velika Gorica na uovg@zg.t-com.hr ili na tel 01 6222 110.



više.................................................................................................................................

Poštovani,

početkom sljedeće godine, planira se izdavanje novog CD-a Poslovne informacije 2016.

Baza proizvodnih i uslužnih obrta Hrvatske obrtničke komore, koja predstavlja sadržaj navedenog CD-a, nudi informacije o ponudi proizvoda i usluga članova HOK-a. Također, navedena baza dostupna je na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore. Sam sadržaj baze uključuje bazu podataka proizvodnog obrta, ali i druge korisne podatke. Namjena CD-a Poslovne informacije, koje Hrvatska obrtnička komora izdaje svake dvije godine je učiniti podatke o hrvatskim obrtnicima dostupnim svim potencijalnim trgovačkim partnerima, kako u široj regiji tako i u Europi.

Svi podaci dostupni na CD-u su prevedeni na engleski i njemački. Pretraživanje je moguće po proizvodnom programu, djelatnostima, i svim ostalim upitima.

Baza podataka sadržava sljedeće dostupne podatke o pojedinom obrtu: kontakt podaci (adresa, tel. fax, e-mail), potencijalne mogućnosti obrta (djelatnosti prema katalogu djelatnosti HOK-a, raspoloživa oprema i strojevi, radni prostor), stručne nagrade, certifikati i najvažnije - proizvodni program. Na CD-u su i foto pregledi sa uspješnih nastupa na domaćim i međunarodnim sajmovima.

CD Poslovne informacije i Baza obrtnika značajan je promotivni medij hrvatskog obrtništva i kao takav distribuira se na svim uglednim međunarodnim i domaćim sajmovima (München, Graz, Zagreb). Međunarodna suradnja Hrvatske obrtničke komore bitna je za otvaranje inozemnih tržišta hrvatskim obrtnicima, a dostupnost ovakve praktične i iscrpne baze podataka važna je u stvaranju novih poslovnih odnosa, ali i omogućavanju uspješnih poslovnih suradnji i na domaćem tržištu.

Zaključno, svaki obrtnik je u mogućnosti uz svoje podatke u Bazi priložiti i fotografije, čime se dodatno promovira linija proizvoda i proizvodni kapaciteti. Omogućujemo također i besplatno postavljanje kompletne web stranice - s više fotografija, teksta i drugih informacija.

Novi korisnici za upis u bazu trebaju popunjeni, potpisani i žigosani formular dostaviti na adresu HOK-a: Ilica 49, 10 000 Zagreb. Formular je moguće preuzeti u udruženju obrtnika ili u područnoj obrtničkoj komori, odnosno na internetskim stranicama: www.hok.hr, na dijelu ''Baza obrtnika'', zatim ''Uputstva'' te ovisno za koji se modul prijavljuje (''Proizvodno zanatstvo'', '' Ugostiteljstvo i turizam'' ili ''Poslovni adresar'') može se preuzeti obrazac u PDF formatu (obrazac vam dostavljamo također i u prilogu). Na navedenim stranicama također se mogu dobiti i sve potrebne upute o samoj bazi podataka, te ostale informacije vezano uz ažuriranje i održavanje baze.

Za promjenu podataka potrebni su : korisničko ime i lozinka.

Ako obrtnici do sada nisu osobno mijenjali korisničko ime i lozinku, navedene se podatke mogu saznati :
- u vašem udruženju obrtnika,
- u vašoj područnoj komori
- u Hrvatskoj obrtničkoj komori,

Eventualna pitanja uputite na cehovi@hok.hr,
faks 01 48 46 610, tel. 48 06 626, 48 06 632.

Molimo da ažurirate podatke kako bi ažurirani podaci bili uvršteni na novom CD-u Poslovne informacije 2016., novi upis podataka ili sve promjene potrebno je izvršiti do 27. studenoga 2015. godine.

S poštovanjem,


Šef Odjela za organizaciju rada cehova
Hrvatske obrtničke komore
Ivica Štambuk, v.r.



<< Natrag



PROMOCIJA HRVATSKOG OBRTNIŠTVA - CD POSLOVNE INFORMACIJE 2016.
ovo je prijavni obrazac za proizvodne obrte ostale preuzmite na gore navedenom linku


PROMOCIJA HRVATSKOG OBRTNIŠTVA - CD POSLOVNE INFORMACIJE 2016.



 
© Udruženje obrtnika Velika Gorica. Sva prava pridržana.
design & održavanje: studio Vemax, Zagreb 2002.