Metalci i
plastičari
Drvne struke, tiskari i
prerada papira
Frizeri, kozmetičari i
pedikeri
Krojači, tradicijski
obrti i suveniri
Autostruke
Elektroničari i
elektrotehničari
Intelektualne usluge i
uslužne djelatnosti
Ugostitelji
Trgovci, pekari
i mesari
Prijevoznici
Građevinari

gastroHome  |  Uprava   |   Obrtništvo   |   Novosti   |   Promidžba   |   Sajmovi 

Kontakt   
 
 
Arhiva:


10.11.2015. 14:12
PROMOCIJA HRVATSKOG OBRTNIŠTVA - CD POSLOVNE INFORMACIJE 2016.

Slika ID14 Hrvatska obrtnička komora na svojoj stranici ima objavljenu bazu obrtnika na temelju koje se svake godine izdaje CD Poslovne informacije. Bazu obrtnika ažuriraju sami obrtnici.

CD Poslovne informacije 2016. je promotivni medij Hrvatskog obrtništva koji se kao takav distribuira na svim uglednim međunarodnim i domaćim sajmovima, te je značajan za otvaranje i proširenje poslovnih odnosa na domaćem i inozemnim tržištima.


Za ulazak u bazu obrtnika potrebni su vam korisničko ime i lozinka.

Obrti otvoreni do 6. mjeseca 2004.godine korisničko ime i lozinku mogu podići u Udruženju, a ostali dobivaju korisničko ime i lozinku nakon što ispune obrazac za upis.

Obrazac za upis možete preuzeti na http://com.hok.hr/help/ kao i upute o ažuriranju.Nakon što ispunite i ovjerite obrazac pečatom i potpisom šaljete ga na: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49, 10000 Zagreb, Hrvatska obrtnička komora dostavlja Vam korisničko ime i lozinku.Baza obrtništva je besplatna promocija obrtništva za obrtnike koji podmiruju komorski doprinos.Eventualna pitanja uputite na cehovi@hok.hr, fax 01 4846 610, tel. 4806 626 i 4806 632 ili na Udruženje obrtnika Velika Gorica na uovg@zg.t-com.hr ili na tel 01 6222 110.više.................................................................................................................................

Poštovani,

početkom sljedeće godine, planira se izdavanje novog CD-a Poslovne informacije 2016.

Baza proizvodnih i uslužnih obrta Hrvatske obrtničke komore, koja predstavlja sadržaj navedenog CD-a, nudi informacije o ponudi proizvoda i usluga članova HOK-a....


Više...24.09.2013. 10:58
ROTO Kruna d.o.o. dobila certifikat izvrsnosti - AAA

Slika ID13 ROTO Kruna d.o.o.

Ul. kralja Tomislava 44, Gradići

10410 Velika Gorica

dobila certifikat AAA


AAA certifikat dobivaju jedino tvrtke s natprosječnim pokazateljima uspješnosti

Deset hrvatskih tvrtki i jedan obrt iz Zagreba, iz različitih poslovnih područja, dobilo je jučer potvrdu bonitetne izvrsnosti od najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija Bisnode, čije je sjedište u Švedskoj.Bisnode u Hrvatskoj poslovne informacije prikuplja i prodaje putem specijaliziranih internetskih servisa Poslovna.hr, Boniteti.com i WLW, a kompanije bonitetnu izvrsnost certificiraju svake godine. Certifikate Bisnode dodjeljuje prvi put, a poslovnu analizu najboljih kompanija radi već treću godinu zaredom.

- Certificiranje kompanija, odnosno bonitetna izvrsnost praksa je skandinavskih zemalja koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihova poslovanja - kaže Benjamin Cerovac, direktor Bisnodea Hrvatska, pojašnjavajući da bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost tvrtke koja je temeljena na službenim financijskim izvještajima za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećoj godini.

Brojni kriteriji
Da bi dobile AAA cetrifikat, tvrtke su poslovanjem u prošloj godini morale zadovoljiti 12 kriterija , među kojima se ocjenjivao rast prihoda, ostvarivanje dobiti, prosječne neto plaće, indeks kvalitete prodaje, izvozna sposobnost, stupanj zaduženosti, dani plaćanja te dani naplate potraživanja. Tvrtke s bonitetnom ocjenom AAA ostvaruju natprosječne pokazatelje uspješnosti i ulaze u iznimno mali postotak tvrtki....


Više...27.01.2012. 13:34
E-KATALOG OBRTNIŠTVA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE ZA 2012.GODINU

Poštovani,

u cilju promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga i poslovnog
povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička
komora i ove će godine izraditi elektronski - E-KATALOG OBRTNIŠTVA 2012.
(obrtničkih / poduzetničkih proizvoda i usluga).
Detaljnije informacije možete pronaći na web stranici HOK-e

http://www.hok.hr/cro/press/novosti/predstavite_proizvode_i_usluge_u_e_katal
ogu_obrtnistva_2012

...


Više...02.02.2011. 14:21
E-KATALOG OBRTNIŠTVA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE ZA 2011.GODINU

U cilju promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga i poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će elektronski - E-KATALOG OBRTNIŠTVA 2011. (obrtničkih / poduzetničkih proizvoda i usluga).

Podaci iz E-KATALOGA bit će objavljeni i na web stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr

E-KATALOG će sadržavati osnovne podatke o obrtnicima zainteresiranim za poslovnu suradnju raznih vidova - kooperacija, ulaganja, lohn-poslovi, zastupanje i slično.

E-KATALOG je namijenjen svim potencijalnim poslovnim partnerima oglašivača, a bit će dijeljen na sajmovima na kojima nastupa Hrvatska obrtnička komora, poslovnim susretima, razgovorima, prezentacijama i sl.

E-KATALOG će biti rađen u elektronskom obliku (CD), s osnovnim podacima (o obrtu; traženi vid suradnje) s fotografijama proizvoda i usluga, s tekstovima na 4 jezika – hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom.

CD će biti interaktivan, s mogućnostima pretraživanja baza prema više kriterija. Tisak E-KATALOGA predviđen je početkom ožujka 2011. godine.

NAPOMENA: cijene oglasa za obrtnike - članove Hrvatske obrtničke komore su za 50% niže u odnosu na 2010. godinu, a za ostale zainteresirane poduzetnike ostaju iste, kao i 2010....


Više...30.01.2007. 08:49
KATALOG OBRTNIŠTVA 2007.

Slika ID9 Poštovani,

u svrhu promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga sa ciljem poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će za 2007. godinu KATALOG OBRTNIŠTVA 2007 (obrtničkih/poduzetničkih proizvoda i usluga). Podaci iz KATALOGA biti će objavljeni i na Internet poslovnim stranicama Hrvatske obrtničke komore na kojima se nalaze informacije o Komori, članstvu i publikacijama.
KATALOG će biti izrađen kao i prethodni, a sadržavati će osnovne podatke o obrtnicima zainteresiranim za poslovnu suradnju raznih vidova - kooperacija, ulaganja, lohn-poslovi, zastupanje i slično. KATALOG je namijenjen svim potencijalnim poslovnim partnerima oglašivača, a biti će dijeljen na sajmovima na kojima nastupa Hrvatska obrtnička komora, poslovnim susretima, razgovorima, prezentacijama i sl.
KATALOG će biti rađen u tiskanom obliku, formata stranice A4, s tekstualnim dijelom (osnovni podacima o obrtu; traženi vid suradnje) i kolor fotografijama proizvoda i usluga, četverojezičan - hrvatsko-njemačko-engleski-talijanski, te u elektronskom obliku na CD-u.
CD će biti interaktivan, s mogućnostima pretraživanja baza prema više kriterija.
U privitku dopisa dostavljamo vam Prijavu - obrazac za upis u KATALOG, sa svim detaljima vezanim uz oglašavanje, te vas molimo da materijale dostavite potencijalno zainteresiranim obrtnicima.

Kontakt osobe zadužene za primanje materijala za KATALOG su:
gđa. Snježana Tomić, urednik KATALOGA i šefica Odjela za odnose s javnošću Hrvatske obrtničke komore, tel: 01/48 06 670 i gđa. Tamara Pavelić-Malbašić, tel: 01/4806 643

Skrećemo vam pozornost da Obrtnici koji nisu podmirili svoje obveze prema komorskom sustavu (komorski doprinos, nastup na sajmu, oglašavanje u Katalogu i sl.), tek po podmirenju obveza mogu prijaviti oglašavanje u KATALOGU OBRTNIŠTVA 2007 HOK-a.

ŠIFRARNIK BRANŠI ZA KATALOG OBRTNIŠTVA HOK-a ZA 2007....


Više...23.01.2007. 10:21
5. GASTROFEST 22.10.2006. -GOSTOVANJE PRIJATELJSKOG UDRUŽENJA OBRTNIKA KORČULA-LASTOVO

Slika ID8 GOSTOVANJE PRIJATELJSKOG UDRUŽENJA OBRTNIKA KORČULA - LASTOVO

...


Više...05.10.2006. 13:07
PODACI ZA INTERNET

Slika ID7 U tijeku je ažuriranje baze podataka.

U prilogu se nalazi upitnik, ukoliko do sada niste ispunili i dostavili upitnik u Ured Udruženja molimo Vas da to učinite što prije.

Popunjeni upitnik dostavlja se faxom na broj 6222 110 ili osobno u Ured Udruženja obrtnika V....


Više...16.05.2006. 09:36
SUVENIRI Velike Gorice

Slika ID6 ....


Više...17.02.2006. 10:24
IZDAVANJE NOVOG CD-a

PODACI ZA CD UZIMATI ĆE SE SA BAZE NA INTERNETU. POTREBNO JE AŽURIRATI SVOJE PODATKE.

BAZA PODATAKA PROIZVODNIH OBRTA

U cilju unapređivanja promoviranja obrtničkih kapaciteta i kvalitetnijeg poslovnog povezivanja, Hrvatska obrtnička komora je uz projekt "2003. - godina proizvodnog obrta", prikupila podatke, te na Internetu HOK-a uspostavila bazu podataka o proizvođačima. Baza pod nazivom "Proizvodno zanatstvo", javno je dostupna za pretraživanje na stranicama: http://com.hok.hr/, a trenutno je popunjena sa gotovo 12 000 obrta. Prema podacima iz Obrtnog registra, u Hrvatskoj je prijavljeno preko 17 000 proizvodnih obrta, što znači da je prikupljeno 72% podataka od svih proizvodnih djelatnosti.
Prikupljanje podataka vršilo se putem telefona, a proizvođači su dobrovoljno davali kontakt podatke, zatim podatke o proizvodnom programu, radionici, odgovarajućoj opremi, prostoru i sl. Osim navedenog, u svrhu promocije, pojedincu je omogućeno postavljanje na Internet do pet fotografija proizvoda ili kapaciteta.
Podaci u bazi su također prevedeni na njemački i engleski jezik, te su na taj način upotrebljivi i za strano tržište....


Više... 
© Udruženje obrtnika Velika Gorica. Sva prava pridržana.
design & održavanje: studio Vemax, Zagreb 2002.