Metalci i
plastičari
Drvne struke, tiskari i
prerada papira
Frizeri, kozmetičari i
pedikeri
Krojači, tradicijski
obrti i suveniri
Autostruke
Elektroničari i
elektrotehničari
Intelektualne usluge i
uslužne djelatnosti
Ugostitelji
Trgovci, pekari
i mesari
Prijevoznici
Građevinari

gastroHome  |  Uprava   |   Obrtništvo   |   Novosti   |   Promidžba   |   Sajmovi 

Kontakt   
 
 

29.09.2017. 10:37
20. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

20. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE održati će se u Križevcima od 10.-12. studenog 2017.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.
Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu ključ u ruke , prema uobičajenim sajamskim standardima, nudi se i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora prema želji izlagača. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave i cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme , uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Za sve informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel....


Više...31.08.2017. 11:59
20. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.
Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx
Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.
Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.
Sajam počinje u petak 10. studenog 2017....


Više...10.07.2017. 11:41
14. Obrtnički sajam u Karlovcu

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine, organiziraju Obrtnički sajam. U sklopu 14. Obrtničkog sajma održat će se i 4. Sajam ekoloških proizvoda.

Sajam će se održati u centru grada Karlovca, na Trgu bana Josipa Jelačića i trajat će od utorka, 19.09. do petka, 22.09.2017.godine.

Za Sajam je planiran prostor pod montažnim šatorom, veličine cca. 1000 m2 te cca. 500 m2 vanjskog izložbenog prostora....


Više...10.07.2017. 08:47
PROWEIN 2018.

Sajam PROWEIN 2018., vodeći međunarodni sajam vina i žestokih pića održava se od 18. do 20. ožujka 2018. u Düsseldorfu (Njemačka).

Osnovne informacije o sajmu:
Na prethodnom izdanju 2017. godine na preko 68.000 m2 izlagačke površine sajam je okupio više od 6.500 izlagača te preko 58.500 posjetitelja. Pružajući jedinstveni pregled najnovijih trendova, manifestacija je kroz godine postala jedno od najvažnijih svjetskih događanja za poslovni sektor.

Izlagačke kategorije (više u prilogu):
Vina; Pjenušci; Žestoka pića; Mineralna voda; Stručna literatura; Usluge; Prateća oprema za marketing u prodaji i gastronomiji (uključuje i IT opremu)
- pregled izlagača 2017. dostupan je na linku: http://www.prowein.com/cgi-bin/md_prowein/lib/pub/tt.cgi/Exhibitors_Products.html?oid=29556&lang=2&ticket=g_u_e_s_t

Podaci za prijavu izlaganja:
Prijava se vrši putem online linka: http://www.prowein.com/cgi-bin/md_prowein/lib/pub/tt.cgi/Online_Application.html?oid=19767&lang=2&ticket=g_u_e_s_t
Rok za prijavu izlaganja na sajmu PROWEIN 2018.: 31.07.2017.
VAŽNO: S obzirom na velik pritisak izlagača, molimo da uzmete u obzir da sve prijave nakon ovog datuma idu na listu čekanja (bez garancije da će se Vašoj tvrtki dodijeliti izlagačko mjesto 2017....


Više...04.07.2017. 08:31
Poziv na izlaganje na 13. Gastro izložbi-Ludbreg

Gastro izložba će se održati u četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine u Ludbregu u hotelu „Amalia“ u sklopu manifestacije „Dani ludbreške Svete Nedjelje“ kada Ludbregom prođe i do 100 000 posjetitelja zbog čega je i sama izložba vrlo posjećena.
Cilj ove izložbe je predstaviti kvalitetu gastronomske i enološke ponude naših domaćih izlagača/obrtnika te omogućiti posjetiteljima Ludbrega da razgledaju i degustiraju razne specijalitete.
Ovim putem pozivamo sve restorane, hotele, ugostiteljske objekte, pekare, vinare i slastičare diljem Hrvatske da se odazovu na ovaj poziv te iskoriste priliku da posjete Grad Ludbreg te predstave svoje kulinarsko umijeće.
Gastro izložba će se održati u sali hotela „Amalia“ gdje će svaki sudionik imati na raspolaganju dva velika stola klasičnih dimenzija, stolnjak te jedeći pribor....


Više...
Arhiva
 
© Udruženje obrtnika Velika Gorica. Sva prava pridržana.
design & održavanje: studio Vemax, Zagreb 2002.