Metalci i
plastičari
Drvne struke, tiskari i
prerada papira
Frizeri, kozmetičari i
pedikeri
Krojači, tradicijski
obrti i suveniri
Autostruke
Elektroničari i
elektrotehničari
Intelektualne usluge i
uslužne djelatnosti
Ugostitelji
Trgovci, pekari
i mesari
Prijevoznici
Građevinari

gastroHome  |  Uprava   |   Obrtništvo   |   Novosti   |   Promidžba   |   Sajmovi 

Kontakt   
 
 
Arhiva:


15.01.2018. 09:40
23. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2018.

23. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2018., održati će se od 23. do 25. veljače 2018. godine u Virovitici.
Radi se o sajmu koji je Hrvatska obrtnička komora uvrstila u Plan međunarodnih i regionalnih sajmova za 2018. kao regionalni sajam u Hrvatskoj.

Za dodatne informacije obrtnici se mogu javiti bilo u Obrtničku komoru Virovitičko-podravske županije, kontakt osoba- g....


Više...29.09.2017. 10:37
20. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

20. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE održati će se u Križevcima od 10.-12. studenog 2017.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.
Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu ključ u ruke , prema uobičajenim sajamskim standardima, nudi se i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora prema želji izlagača. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave i cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme , uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Za sve informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel....


Više...31.08.2017. 11:59
20. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.
Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx
Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.
Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.
Sajam počinje u petak 10. studenog 2017....


Više...10.07.2017. 11:41
14. Obrtnički sajam u Karlovcu

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine, organiziraju Obrtnički sajam. U sklopu 14. Obrtničkog sajma održat će se i 4. Sajam ekoloških proizvoda.

Sajam će se održati u centru grada Karlovca, na Trgu bana Josipa Jelačića i trajat će od utorka, 19.09. do petka, 22.09.2017.godine.

Za Sajam je planiran prostor pod montažnim šatorom, veličine cca. 1000 m2 te cca. 500 m2 vanjskog izložbenog prostora....


Više...10.07.2017. 08:47
PROWEIN 2018.

Sajam PROWEIN 2018., vodeći međunarodni sajam vina i žestokih pića održava se od 18. do 20. ožujka 2018. u Düsseldorfu (Njemačka).

Osnovne informacije o sajmu:
Na prethodnom izdanju 2017. godine na preko 68.000 m2 izlagačke površine sajam je okupio više od 6.500 izlagača te preko 58.500 posjetitelja. Pružajući jedinstveni pregled najnovijih trendova, manifestacija je kroz godine postala jedno od najvažnijih svjetskih događanja za poslovni sektor.

Izlagačke kategorije (više u prilogu):
Vina; Pjenušci; Žestoka pića; Mineralna voda; Stručna literatura; Usluge; Prateća oprema za marketing u prodaji i gastronomiji (uključuje i IT opremu)
- pregled izlagača 2017. dostupan je na linku: http://www.prowein.com/cgi-bin/md_prowein/lib/pub/tt.cgi/Exhibitors_Products.html?oid=29556&lang=2&ticket=g_u_e_s_t

Podaci za prijavu izlaganja:
Prijava se vrši putem online linka: http://www.prowein.com/cgi-bin/md_prowein/lib/pub/tt.cgi/Online_Application.html?oid=19767&lang=2&ticket=g_u_e_s_t
Rok za prijavu izlaganja na sajmu PROWEIN 2018.: 31.07.2017.
VAŽNO: S obzirom na velik pritisak izlagača, molimo da uzmete u obzir da sve prijave nakon ovog datuma idu na listu čekanja (bez garancije da će se Vašoj tvrtki dodijeliti izlagačko mjesto 2017....


Više...04.07.2017. 08:31
Poziv na izlaganje na 13. Gastro izložbi-Ludbreg

Gastro izložba će se održati u četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine u Ludbregu u hotelu „Amalia“ u sklopu manifestacije „Dani ludbreške Svete Nedjelje“ kada Ludbregom prođe i do 100 000 posjetitelja zbog čega je i sama izložba vrlo posjećena.
Cilj ove izložbe je predstaviti kvalitetu gastronomske i enološke ponude naših domaćih izlagača/obrtnika te omogućiti posjetiteljima Ludbrega da razgledaju i degustiraju razne specijalitete.
Ovim putem pozivamo sve restorane, hotele, ugostiteljske objekte, pekare, vinare i slastičare diljem Hrvatske da se odazovu na ovaj poziv te iskoriste priliku da posjete Grad Ludbreg te predstave svoje kulinarsko umijeće.
Gastro izložba će se održati u sali hotela „Amalia“ gdje će svaki sudionik imati na raspolaganju dva velika stola klasičnih dimenzija, stolnjak te jedeći pribor....


Više...29.06.2017. 08:55
24. Generalni BH sajam ZEPS u Zenici 2017.

Sukladno odluci Upravnog odbora HOK-a, 24. Generalni BH sajam ZEPS u Zenici 2017. uvršten je u Plan međunarodnih sajmova HOK-a za 2017. godinu.
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 24. Generalnom BH sajmu ZEPS u Zenici 2017., koji će se održati od 03. do 07....


Više...13.06.2017. 10:34
50. MOS Celje 12-17.09.17.

Ove godine održava se 50. po redu Međunarodni obrtnički sajam u Celju od 12-17-.09.17. godine.
Svi zainteresirani mogu se javiti u Udruženje obrtnika Velika Gorica do 28.lipnja, 2017.
Nastup na sajmu je besplatan.
Potrebne vitrine, stolove, stolice i sl osigurati će OZ Krško....


Više...13.06.2017. 10:25
25. Zagorski gospodarski zbor u Krapini 07.-09.09.2017.

25. ZAGORSKIGOSPODARSKI ZBOR održati će se u sklopu «Tjedna kajkavske kulture - Krapina 2017.» u Krapini od 07. do 09. rujna 2017. godine.

Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava na atraktivnoj lokaciji Osnovne škole Ljudevit Gaj, Trg Stjepana Radića 1, Krapina.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode i usluge Vaših članova, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima....


Više...13.06.2017. 10:10
25.JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održati će se u terminu od 8. – 10.9. 2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac.

Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom, poljoprivrednom i stočarskom događaju na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu:
kvalitetno predstaviti svoje proizvode i usluge, usporediti ih sa konkurencijom i obaviti direktnu prodaju,
predstaviti novitete i razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije,
unaprijediti kontakte sa postojećim klijentima,
zauzeti poziciju među vodećim tvrtkama i stvoriti novi poslovni potencijal.

Sudjelovanjem na Jesenskom sajmu postajete dijelom jednog od najznačajnijih gospodarskih skupova u regiji, te ostvarujete mogućnost promocije Vaših brendova i proizvoda ciljanom tržištu.

Kako biste iskoristili poslovni potencijal Bjelovarskog Jesenskog sajma, preporučamo da na vrijeme krenete sa pripremom sudjelovanja na sajmu,
jer garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja.
Na stočarskoj izložbi planira se nastup uzgajivača iz gotovo svih hrvatskih županija, koji će prikazati nekoliko stotina grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.
Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije je sajamska manifestacija koja je prošle godine opravdala svoje pokretanje,
a kojoj je cilj da u predzimskom periodu na jednom mjestu okupi poslovne subjekte vezane uz naslovnu tematiku.
Obnovljivi izvori energije i alternativni oblici grijanja su sve važniji element svakodnevnog života, te je nužno njihovo predstavljanje i putem specijaliziranih sajamskih manifestacija kao što je ova.Svi zainteresirani mogu se javiti u Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:

Tel: +385 (0) 43 238 846, +385 (0) 43 238 852, +385 (0) 43 238 844

Fax: +385 (0) 43 238 841

E-mail: prodaja@bj-sajam.hr, caus@bj-sajam.hr, kovacic@bj-sajam.hr, ivana@bj-sajam.hr

www.bj-sajam.hr

Rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 18.8....


Više...11.04.2017. 11:01
19. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2017

19. Međunarodni sajam poduzetništva „ MESAP 2017 “, održati će se od 09. do 11.06.2017. godine u Nedelišću na vanjskim prostorima i u sajamskoj dvorani.

Međunarodni sajam poduzetništva „ MESAP 2017 “ značajna je sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu , održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

Sajam se organizira pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske

Pravovremenom rezervacijom izložbenog prostora iskoristite priliku za promociju Vaših proizvoda i usluga na 19. Međunarodnom sajmu poduzetništva „ MESAP 2017 “.
Za zajednički nastup u okviru područne obrtničke komore odobren je popust od 20% označenog na prijavi.

Zainteresirani se mogu prijaviti na slijedeće kontakte:MESAP d.o.o., Marčec Josipa 27, 40305 Nedelišće, HRVATSKA
tel. ++385(0)40 822-850, fax....


Više...07.04.2017. 12:00
Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva Vrbovec

U gradu Vrbovcu dana 12., 13. i 14.05.2017.g. održati će se Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrtništva.
Na sajmu se očekuje veliki broj izlagača iz Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.Isto tako u vrijeme održavanja sajma na sajmu se očekuje veliki broj posjetioca.
U organizaciju sajma su pored grada Vrbovca uključene i Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska i Koprivničko-križevačka županija, kao i obrtnička komora Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora – komora Zagreb, Obrtnička komora Zagreb, Turistička zajednica Zagrebačke županije kao i grad Zagreb.
Navedeni sajam imati će i edukativni karakter te će se na njemu odvijati okrugli stolovi i paneli na kojima će se sudionicima sajma kroz stručna predavanja pokušati pomoći u njihovom poslovanju.
Tijekom cijelog vremena održavanja sajma odvijati će se zabavni i kulturno umjetnički program.
Samo održavanje sajma biti će praćeno od strane tiskanih medija, društvenih mreža ali i od strane radija i televizije, tako da će i to pridonijeti velikoj posjećenosti sajma.
Za dio izlagača na sajmu osiguran je besplatan prostor za izlaganje....


Više...04.04.2017. 10:01
21. međunarodni sajam SASO 2017

Pozivamo Vas da na vrijeme rezervirate svoje mjesto na 21. specijaliziranom međunarodnom sajamu SASO 2017, vodećem gospodarskom događaju u Hrvatskoj, koji će se održati u Splitu, Spaladium arena od 25.10.-28.10.2017.

Bogat konferencijski program dodatna je prilika obratiti se potencijalnim grupama: arhitektima, građevinarima, obrtnicima, investitorima, brodograđevnoj industriji, komunalnim poduzećima i stručnoj javnosti.

Pored izlagačkog dijela, na sajmu SASO 2017. očekuje Vas bogati program stručnih konferencija i radionica: 14. Dan Arhitekata, 9. Dan građevinara u suorganizaciji sa Ugisom, HGK i HUP, 9....


Više...04.04.2017. 09:48
SISAČKI SAJAM CVIJEĆA 2017.

Obrtnički 50.Sisački sajam cvijeća održati će se pod pokroviteljstvom Grada Siska od 5. do 14.svibnja 2017., a tema ovogodišnjeg Sajma je 50 godina Siska u cvijeću.

Za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Borisu Lemaiću na tel. 098/525513 i Danijeli Gotal Grgurač na tel....


Više...27.03.2017. 14:37
Kvarner Expo 2017.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije ove godine ponovno pokreće tradicionalni sajam „Kvarner expo“, prodajnu izložbu proizvođača suvenira .

Sajam će se održati u Crikvenici , Gradska sportska dvorana, Kotorska 15 c,
14. i 15. travnja 2017. godine.

Ove godine ponuda sajma je proširena i na proizvođače vina i autohtonih proizvoda.

Cijena osnovnog štanda veličine 4 metara kvadratnih je 250,00 kuna po metru kvadratnom (s uključenim PDV-om).
Sva ostala dodatna oprema plaća se dodatno prema cjeniku.

Za sve izlagače osigurano je besplatno parkiranje u blizini sajma, a od Udruge privatnih iznajmljivača Crikvenice očekujemo povoljnu ponudu za smještaj izlagača.

Zbog kratkoće roka molimo da prijave dostavite najkasnije do 30. ožujka 2017....


Više... 
© Udruženje obrtnika Velika Gorica. Sva prava pridržana.
design & održavanje: studio Vemax, Zagreb 2002.