Prijavite se i sudjelujte na četvrtoj biznis konferenciji 24sata "Sigurnost poslovanja: Gospodarski, digitalni i ljudski faktor

Pozivamo vas da sudjelujete na četvrtoj biznis konferenciji 24sata pod nazivom "Sigurnost poslovanja: Gospodarski, digitalni i ljudski faktor", koja će se održati 7. lipnja 2024. u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, s početkom u 9 sati.

Stručnjaci iz područja makroekonomije, sigurnosti, digitalne forenzike, zakonodavstva, financiranja i high techa raspravljat će o gorućim pitanjima hrvatskog gospodarstva na panelima:

  • Sigurnost poslovanja u vremenu globalizacije, digitalizacije i velikih svjetskih kriza
  • 1 na 1: Financije za nove generacije
  • Kibernetička sigurnost: Imperativi i izazovi zaštite online poslovanja
  • Zaštita intelektualnog vlasništva u svijetu umjetne inteligencije
  • Kako zaštita intelektualnog vlasništva smanjuje rizike e-kupnje

Na panelu "Sigurnost poslovanja u vremenu globalizacije, digitalizacije i velikih svjetskih kriza", kojim će moderirati Igor Alborghetti, glavni urednik Expressa, sudjelovat će i dr. sc. Emil Priskić, potpredsjednik HOK-a.

Sudjelovanje uz besplatnu kotizaciju možete potvrditi na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5. lipnja. 

Više o konferenciji i programu saznajte ovdje.

Konferenciju organiziraju 24sata i Kvaka24, dok su partneri konferencije Fina, Raiffeisenbank Hrvatska, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga banaka, Setcor i Končar.

Please publish modules in offcanvas position.