Obavještavamo Vas da je 64. Međunarodni sajam Tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, planiran za termin od 19. do 22. svibnja 2020. godine, odgođen.
Razlog odgode je uputa centralnog stožera civilne zaštite Republike Srbije vezane uz pandemiju korona virusa i zabrana održavanja skupova koji na jednom mjestu okupljaju velik broj ljudi, kao i svih gospodarskih i sportskih manifestacija na teritoriju Republike Srbije uslijed mjera zaštite i suzbijanja širenja korona virusa.

Kao novi termin sajma dogovoren je termin od 22. do 25. rujna 2020. godine.

Nastavno na održanu izvanrednu sjednicu Kriznog stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, i donesene preporuke o neodržavanju javnih okupljanja,

Bjelovarski sajam d.o.o.  obavještava da se sajamska manifestacija 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 5. Drvni svijet, NEĆE ODRŽATI u zakazanom terminu od 27. – 29. ožujka 2020. godine.

Na žalost moramo Vas informirati da je Hrvatska obrtnička komora obaviještena od Uprave sajma u Gračanici da je službeno do daljnjega odgođeno održavanje 11. Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020., koji se trebao održati od 14.-17.04.2020. godine.

 

Citiramo Vam obavijest sa stranice Grada Gračanice vezanu uz službeno odgađanje održavanja sajma GRAPOS EXPO 2020.:

U skladu s preporukom Ministarstva zdravstva Federacije BiH, ostalih institucija, te Kriznog štaba Grada Gračanica, a vezano za javna okupljanja i nove okolnosti oko širenja Corona virusa, kod nas i u svijetu Međunarodni sajam “GRAPOS-EXPO 2020” Gračanica koji se trebao održati od 14. do 17. aprila, odgađa se do daljnjeg.

Svako održavanje sajma u okolnostima koje su vezane za Corona virus ne bi imalo smisla ni efekta, niti bi bilo odgovorno prema izlagačima, posjetiocima i osoblju sajma.

Zdravlje svih je najvažnije.

Za “BOMS-EXPO” d.o.o.                                                                Gradonačelnik

Nedžad Nuhanović, s.r.                                                                  Nusret Helić, s.r.

Slijedom preporuka Kriznog stožera civilne zaštite i vrlo neizvjesne situacije s Corona virusom obavještavamo Vas da se 5. Zagrebački obrtnički sajam čije održavanje je bilo predviđeno od 22.-24.travnja 2020 ODGAĐA.

Sukladno preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i uz nove okolnosti oko širenja korona virusa (COVID-19) kod nas i u svijetu, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru (Mostarski sajam), koji se trebao održati od 31. 3. do 4. 4. 2020. godine, odgađa se do daljnjeg.

 

Stranica 1 od 7

Please publish modules in offcanvas position.