Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika na 11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020. godine Sajam će se održati u terminu od 24.-27. ožujka 2020. godine.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Gračanica-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma GRAPOS EXPO, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

 

 

Preuzmite :

 

Informacije

Prijava izlaganja

Prijava izlaganja za poduzetnike koji nisu članovi HOK-e

Privola za obradu osobnih podataka

Centar za plin Hrvatske i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članica Međunarodne plinske unije (IGU), pozivaju Vas da prezentacijom znanstveno-stručnog rada i/ili tehničko-komercijalne prezentacije, pridonesete uspješnosti JUBILARNOG 35. MEĐUNARODNOG ZNANSTVENO-STRUČNOG SUSRETA STRUČNJAKA ZA PLIN, koji će se tradicionalno održati od 6. do 8. svibnja 2020. godine u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložbi u srednjoj i jugoistočnoj Europi očekuje sudjelovanje više od 600 vodećih stručnjaka za plin i energetiku, tj. predstavnika oko 230 organizacija i ustanova iz područja energetskog i plinskoga gospodarstva i više od 45 izlagača iz 20 zemalja Europe i svijeta.

Detaljnije informacije na: https://newsletter.gorila-it.hr/w/1jXr8OtySGe1ihnFUpTC3w/R763dwG9NVO6Odr59PcyGoZw/4QMAhd91enG8921UiDfxg7hQ

Hrvatska obrtnička komora sufinancira 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2020.

Tematske grupe izlaganja su : "Tehnika i transport", "Gradnja i modernizacija", "Stanovanje i uređenje", "Obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva".

Branše koje se prezentiraju na sajmu obuhvaćaju slijedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu "ključ u ruke" - svaki izlagač priprema: svoje prezentacije na sajmu, izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, i dobiva: [dva natpisa, reprezentaciju, dežurnu osobu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu] na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.


Naziv sajma : Međunarodni obrnički sajam München 2020. (IHM 2020.) www.ihm.de

Adresa sajma: Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 München; Njemačka

Termin održavanja: 11.-15.03.2020.

Radno vrijeme sajma: 09,30-18,00 sati

Cijena izlagačkog prostora, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 121,00 EUR.a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 151,25 EUR/mstandardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2 osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2 .

Za prijavu nastupa izlagač mora zadovoljiti: 

1) Prijavu - obvezno navesti potreban namještaj na štandu

2) Podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalju na sajam

3) Poslana roba mora odgovarati robi navedenoj u obrascu "Podaci o robi izlagača"


Dostava prijavnog materijala - u Hrvatsku obrtničku komoru - adresa :Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa : 01/48 46 610

ili ispunjenu i potpisanu prijavu skenirati i poslati putem elektroničke pošte : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ROK PRIJAVE NASTUPA : 15.01.2020. ILI DO POPUNE IZLOŽBENOG PROSTORA

 

PREUZMITE -

Detaljnije informacije o Sajmu 

Prijava izlaganja

Privola za obradu osobnih-podataka

 

 

Udruženje obrtnika Novska Vas poziva na 81. Sajam obrtništva i održivog gospodarstva u Novskoj koji će se održati 13. prosinca 2019. u Sportskoj dvorani Srednje škole Novska, Tina Ujevića 2c.

U organizaciji Grada Novske, Razvojne agencije Grada Novske – NORA, Turističke zajednice Grada Novske i Udruženja obrtnika Novska program započinje svečanim otvorenjem u 10:00h koje će uveličati visoki dužnosnici Republike Hrvatske.

Kako bi doprinijeli razvoju gospodarstva novljanskog područja pripremljene su tri zanimljive panel rasprave o značajnim temama:

  1. Kružno gospodarenje u drvnoj industriji s početkom u 11:00h
  2. Prilike i izazovi poduzetništva u Novskoj s početkom u 14:00h
  3. NOVSKA – središte gaming industrije s početkom u 16:00h

Također, pozivamo Vas da sudjelujete u natjecanju jer smo osigurali bogate poklon pakete za posjetitelje i izlagače.

 

PREUZMITE PRIJAVNICU - OVDJE (ROK ZA PRIJAVU JE 29.11.2019)

 

 11.,12. i 13. listopada 2019. održan je 21. sajam gospodarstva u Zaprešiću. Ovaj već tradicionalni sajam organizira Udruženje obrtnika Zaprešić u suradnji sa gradom Zaprešićem. Na sajmu već dugi niz godina redovito sudjeluju i velikogorički obrtnici predstavljajući velikogoričko Udruženje obrtnika na zaprešićkom sajmu.

 Ove godine iz Velike Gorice na sajmu su se predstavili: VEGOPRES METAL strojobravarska radiona, vlasnika Željka Popovčića, METAL POPOVČIĆ kovinotokarska radiona, vlasnika Mladena Popovčića, MODNI SALON IVANČICA, obrt za proizvodnju i usluge, vlasnice Višnje Vučin, te OPG Željko Popovčić.

Stranica 1 od 5

Iznajmljujemo 2 poslovna prostora u zgradi Doma obrtnika, Kurilovečka 5, Velika Gorica
Iznajmljivanje poslovnog prostora
-Prizemlje 150 m2 + 50 m2 -Prvi kat 30 m2 ....................... Informacije na: 01/6222 110

Please publish modules in offcanvas position.