Primili smo službenu obavijest Celjskog sajma da se otkazuje 53. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2020., planiran za termin održavanja od 16.-20. rujna 2020. godine.

Razlog otkazivanja su se jedne strane pandemija korona virusa, a s druge strane ne mogućnost dolaska izlagača iz pojedinih država pogođenih pandemijom korona virusa radi statusa na granici prema Sloveniji, tako da su organizatori odlučili kvalitetno pripremiti izložbu u 2021. godini i otkazati ovogodišnju sajamsku priredbu.

Nakon 2 mjeseca gospodarske i turističke stagnacije, pozivamo Vas na 6. Gospodarskom sajmu u Varaždinu 19-tog 20-tog i 21-vog lipnja 2020. na Kapucinskom trgu u užem centru grada!

Predviđeno je predstavljanje turističkih i gospodarskih kapaciteta županija, gradova i općina, nadalje predstavljanje tvrtki, obrtnika, OPG-a, vinara, autokuća... Ovo je idealna prilika za predstavljanje predstojeće turističke sezone građanima RH na kontinentu. Svima koji žele doći na tradicionalni sajam UO Varaždin će izaći u susret s 50% popusta na izlaganje i jednim danom više za predstavljanje. Iskoristite navedene cijene s 50% popusta na izlaganje na ovogodišnjem GSV-u do 15.06.2020. i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Važna napomena: Kako ima vrlo malo vremana za organizaciju, molimo Vas da se javite danas ili sutra u vezi rezervacija izlagačkih prostora. Do kraja ovog tjedna izlagački prostori se rezerviraju preliminarno, jer se čeka dozvola Stožera civilne zaštite.

Osnovne veličine štandova s uračunatih 50% popusta:
Izlagački prostor u pagodi -  6
m2……………………...1.500,00 + PDV

Izlagački prostor u pagodi - 12 m2……………….…....3.000,00 + PDV
Pagoda 25 m2................................................................6.000,00 + PDV
Drveni izložbeno-prodajni štand - 2x1 m2.....................500,00 + PDV
Izlagačko mjesto za automobil....................................2.500,00 + PDV


Županije i gradovi imaju mogućnost najma šatora od 100m2 za veći broj tvrtki i obrta sa svojeg područja. Info na 091/300-111-3

OPG-i, obrtnici, vinari, udruge i ostali manji izlagači mogi iznajmiti drveni štand - prodajno mjesto za 400,00 kn + PDV

 

PRIJAVNICA

INFORMACIJE

 

Kliknite na linkove i pogledajte kako je bilo na GSV-u prošle godine:


Regionalni.com

 

varazdinske-vijesti.hr

 

kzz.hr

Obavještavamo Vas da je 64. Međunarodni sajam Tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, planiran za termin od 19. do 22. svibnja 2020. godine, odgođen.
Razlog odgode je uputa centralnog stožera civilne zaštite Republike Srbije vezane uz pandemiju korona virusa i zabrana održavanja skupova koji na jednom mjestu okupljaju velik broj ljudi, kao i svih gospodarskih i sportskih manifestacija na teritoriju Republike Srbije uslijed mjera zaštite i suzbijanja širenja korona virusa.

Kao novi termin sajma dogovoren je termin od 22. do 25. rujna 2020. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati s 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup članova HOK-a na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 16. do 20. rujna 2020. na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba s preko 1.500 izlagača iz 34 države svijeta, s velikom posjetom sajmu (oko 121.000 posjetitelja u 2019. godini iz 44 države svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza, te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, IT opremu, stare zanate i tradicijske obrte, turizam...

U nastavku su osnovne informacije o sajmu, a u privitku i prijavni materijale  za nastup na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020. :

Naziv sajma/adresa: 53. Međunarodni sajam obrtništva i poduzetništva Celje 2020., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si

Termin održavanja: 16.– 20. 09. 2020.

Radno vrijeme sajma: 09,00 – 19,00 sati

Broj izlagača/posjetitelja u 2019: 1.522 izlagača (34 države sudionice)/121.000 posjetitelja,

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“ –svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Celje, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 80,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 100,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu „ključ u ruke” standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 160,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 200,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1m2.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

  1. prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj na štandu
  2. podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam
  3. izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi izlagača“.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 14.8.2020. godine ili do popune izložbenog prostora

Dostava prijavnog materijala – u Hrvatsku obrtničku komoru – adresa: Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osiguranje robe/eksponata: izlagačka roba za vrijeme sajma nije osigurana, a ako izlagač ima robu veće vrijednosti, tu robu može osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište izvođača štanda te je dužan pridržavati se dobivenih uputa.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu!

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostavite u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila Vaš nastup na sajmu.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru, kontakt osoba:

Dražen Horvat na broj telefona: 01/48 06 650, telefaks: 01/48 46 610, elektronička pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iskoristite ovu prigodu te svoje proizvode i usluge predstavite na najvažnijem obrtničkom sajmu u ovom dijelu Europe u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore !

Prijavni materijali i uvjeti nastupa na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetnićkom sajmu u Celju 2020.dostupni su OVDJE.

Prijavni materijali i uvjeti nastupa na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetnićkom sajmu u Celju 2020. za tvrtke koje NISU članovi HOK-a dostupni su OVDJE.

Privola za korištenje osobnih podataka u pripremi i provedbi nastupa izlagača na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020. dostupna je OVDJE.

Nastavno na održanu izvanrednu sjednicu Kriznog stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, i donesene preporuke o neodržavanju javnih okupljanja,

Bjelovarski sajam d.o.o.  obavještava da se sajamska manifestacija 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 5. Drvni svijet, NEĆE ODRŽATI u zakazanom terminu od 27. – 29. ožujka 2020. godine.

Stranica 1 od 7

Please publish modules in offcanvas position.